Ikke rør! - Serinas dagbok

Her kan du skrive din dagbok.
Dette er en prøve, blir det misbruk/personangrep i denne kategorien vil den bli fjernet.

Ikke rør! - Serinas dagbok

Innlegg Serina von Toph » 26 Feb 2010 23:14

Kjære dagbok,

Jeg kom inn på galtvort! Vel, det var vel nesten en selvfølge, da. Hallo, etter familielinjen min?! Lovende trollmenn og hekser hele gjengen. Noen av dem var faktisk vaskeekte alver. Men det er langt tilbake...

Uansett. Siden dette er mitt første dagbokinnlegg, tenkte jeg å fortelle litt om meg selv. Jeg er Serina von Toph, en elleveårig nederlandsk fullblodsheks. Familien min er noen av de beste i Nederland, ikke at det finnes så mange der. Skal forresten vedde på at de er noen av de beste i hele verden.

Håret mitt er håpløst rødlig. Akkurat som om jeg var en eller annen Griffing-tåpe! Jeg har SÅ lyst til å farge det, men jeg kan ikke noen skikkelige formler til det ennå. Og sånn gompefarge gidder jeg ikke henge meg opp i. Det skal visst være noe innmari høyteknologiske greier... not.
Jeg har ett mintgrønt øye, og ett lyseblått. Er det ikke pent? Hva skal jeg si, jeg er ganske pen. Det må jeg liksom bare få sagt. Jeg er ikke like pen når jeg bruker briller, da. Dessverre er jeg avhengig av lesebriller.

Jeg bruker også et gompefenomen som kalles sminke, som er en slags maling man kliner i fjeset. Utrolig nok gjør det meg penere.

Jaja. Snakkes for denne gang!

Ps: Om du finner denne dagboken, returner den til Serina van Toph MED EN GANG!!
Brukerens avatar
Serina von Toph
Futt
 
Innlegg: 12
Registrert: 26 Feb 2010 22:08


Gå til Dagbøker

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron