Side 1 av 22

For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 19 Aug 2010 21:50
Telonius P. Parker
Ok, denne tittelen lyder bisarr, men seriøst! Hvor er det blitt av alle de rappkjeftede Smygardingene som skryter av foreldrenes forbindelser, gjør narr av at folk ikke har like mye penger som dem, gjør narr av de kanskje "brukte" klærne deres... Et eller annet!

Re: For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 19 Aug 2010 23:04
Thomas J. Doom
De forsvant med gs' ånd, vel. Rett nedover.

Re: For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 19 Aug 2010 23:46
Eàmané Wesenberg
De svømmer rundt i dassen sammen med kreativiteten og rollespillgleden.

Re: For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 20 Aug 2010 00:22
Thomas J. Doom
Vet du ikke hva Galtvort handler om???? Cybersex, vellll. Og te og muffins, det beste alle vet.

Re: For lite "mobbing" på GS?

InnleggSkrevet: 20 Aug 2010 13:33
Twiggy Watcliff
De ekte Smygardingene forsvant i lesbeharemene. Nå er definisjonen på en "ekte Smygarding" jenter som legger seg ned og sprer beina for whatnot. Klart, det eksisterer bitching, men da er det ikke snakk om "faren min er rikere enn faren din", men "jeg har et større harem enn deg", eller "jeg har hatt sex med flere enn deg". Rrrrgh.

Re: For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 20 Aug 2010 16:13
sesica
Jeg synes at det er ille at det er så mange som er enig om at rollespillingen på GS mangler magi for tiden, men likevel skjer det ikke så mye med det. Etter min mening er det _vi som må gjøre noe med det. Hold alt sex-køddet privat, og ha Galtvortrollespilling i chatten. Og; ja. Det er for lite mobbing på GS. Jeg skal forsøke å gjøre noe med det, enda jeg ikke har noen smygarding. Caine funker som en, tho. Selv om han verken er rik eller fullblods. Han bare innbiler seg at han har rent blod. Bra tråd.

Re: For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 20 Aug 2010 17:06
Sine Metu
Pointet er jo at det er upopulært å være smygarding for tiden, fordi det blir sett ned på. Du skal helst ikke være en griffing eller smygarding i det hele tatt, er den oppfatningen jeg har.

Re: For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 20 Aug 2010 17:42
Telonius P. Parker
Det som hadde vært bra, var hvis vi fikk ut fingeren og la ned siden mens de fornyet den fra år 5 til 6, og åpnet den, og da beholdt de bare en håndfull, erfarne brukere, og resten måtte registrere seg på nytt, blanke ark der de gamle brukerne rollespillte med hverandre og de nyere for å lære dem opp fra starten til IKKE å være så uerfarne.

Eks:

Meg. :p
PK
Dain
Carolin
Hunter
Bother
Denasy
de virkelige karakterene
Anchalott Asimka
Flere forslag...?

Re: For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 20 Aug 2010 18:09
sesica
.... Joda. Blanke ark er sikkert ikke helt nødvendig, det kan nok være veldig kjipt for noen. Dessuten er det ikke bare nye folk som ikke rollespiller ordentlig. Og det er flere av "de nye" som er ganske så bra. Og hva vil en håndfull si, hvis jeg får spørre?

Re: For lite mobbing på GS?

InnleggSkrevet: 20 Aug 2010 18:14
Leah Kiowa Laurence
Telonius P. Parker skrev:...da beholdt de bare en håndfull, erfarne brukere...

Det er jeg ikke enig i. Hva med de som ikke er like erfarne brukere, men er glad i brukeren sin, har strevd med å få den slik den er og ha den slik den er.
Dessuten kan ikke administratorne plukke ut noen favorittbrukere de vil beholde på GS, det er urettferdig.