Derfor er Slur skurk, eller ikke?

Her kan dere diskutere bøkene, spillene og filmene.

Re: Derfor er Slur skurk, eller ikke?

Innlegg Tidus Phoenix De Angeles » 22 Jul 2014 11:23

Timeless discussion, much?

Vet dere hva, jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre om hva Slur gjorde for Humlesnurr eller Ordenen, han var fortsatt en skrekkelig person. Har dere alle glemt at han gjorde Nilus' liv til et helvete? For Nilus har helt sikkert ikke glemt det. Han var en lærer, han hadde en maktposisjon over barn helt nede i elleveårsalderen, og han misbrukte den til de grader. Han direkte mobbet både Harry og Nilus, til tider Hermine og sikkert flere elever også. Må jeg minne dere om at da Nilus var så gammel som tretten år, var hans største frykt i hele verden Severus Slur? Ikke død eller desperanter eller Voldemort eller sære magiske vesener eller Bellatrix, som torturerte foreldrene hans til galskap, men hans egen lærer. Og det synes jeg er fucked up, og jeg synes det gjør Slur nesten like ille som Dumlingene. Han skulle aldri blitt lærer, og jeg kan ikke fatte hvordan Humlesnurr kunne la det holde på. (Nevnte jeg at Harry i bok tre mistenker at Humlesnurr måtte legge seg i mellom for å hindre at Slur strøk ham med vilje på eksamen, men ha ha, joda, la ham være lærer, for all del)
"Lykken er to puffer."
Tidus Phoenix De Angeles
Polyksir
 
Innlegg: 3732
Registrert: 01 Jan 2009 14:19
Bosted: Le Café Musain


Re: Derfor er Slur skurk, eller ikke?

Innlegg Channe » 22 Jul 2014 19:20

Hahaah you know what, jeg har actually kommet til det punktet hvor jeg selv ikke liker Slur lenger, så jeg vil finally si at han er en "skurk" på mange måter...
Brukerens avatar
Channe
Galtvortskolens beste medlem
 
Innlegg: 5601
Registrert: 14 Des 2008 14:11


Re: Derfor er Slur skurk, eller ikke?

Innlegg absintjente » 15 Aug 2016 21:07

Altså, så vidt eg har lest, så har mykje av diskusjonen gått ut på om han er helt eller ikkje, og ein kan jo arguably seie at han er ein helt. Men spørsmålet er vel og om han er ein karakter med god moral. I mine auge, nei. Eg tykkjer ikkje at folk som er abusive mot barna til sine gamle skulefiendar/forelskelse og ein stakkars gut har ein spesielt god moral. Men jaja, pity the petty.

Ein kan heilt fint vere på den gode siden, samtidig som ein er eit forkasteleg menneske. Eit ganske utbredt virkemiddel innad skrivingen.
Bilde
Brukerens avatar
absintjente
 
Innlegg: 1
Registrert: 15 Aug 2016 20:50
Bosted: ØSTFOLD!!!!!!!Gå til Harry Potter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron