Spiritisme

Har du noe grafikk du vil vise frem? Eller kanskje en hjemmeside? Noe du vil ha respons på? Vis det fram her!

Spiritisme

Innlegg Maiken Mackoy » 01 Feb 2010 18:44

Ny lang historie. eh, joda. Feed back, pl0x?

Nina hadde alltid trodd på det overnaturlige. Gjerne spøkelser og slikt. Hun hadde respekt for dem til de grader. Nina var en helt vanlig jente. Med langt, naturlig blondt hår som rakk henne til under brystene. Lyserosa lepper og fregner over nesa. Kriss satt ved siden av henne på det litt skralle toget. Kriss het egentlig Kristine, men etter hennes guttete utseende, flate bryster og mangel på feminine trekk kalles hun Kriss, av eget ønske. De skulle være en helg på en hytte i Geilo, sammen med fire andre venner. Nina og Kriss skulle sove en natt i Oslo, før de alle seks dro til Geilo. Kriss og Nina hadde fått fri ettersom de ikke kom opp i eksamen. Peter, Lise, Sara og Nora gikk på skole i Oslo, så det var like greit. Alle gikk siste året, og var fylt 18.

Endelig var de kommet til Oslo, Kriss gikk først ut av setet og toget. Hun så seg om med lengsel, herregud som hun hadde savnet Oslo. Nå gikk hun på skole i porsgrunn sammen med Nina. Hun ville ikke flytte fra vennene dem’s, men Nina ville vekk og ettersom Kriss og Nina var forlovet, hadde hun ikke mye valg. Kriss skjønte godt hvorfor Nina ville vekk. Hun hadde aldri hatt en bra oppvekst hos fosterforeldrene sine. Kriss likte ikke ansiktsutrykket til Nina når alle minnene strømmet når hun satt første for på Oslo S. Så godt det hadde gjort henne å komme vekk her i fra. Og Kriss ble brydd av å se hvor vondt det gjorde for Nina å se barndommen sin som kino i bakhodet. Hele Nina’s oppførsel ble annerledes. Nina ville aldri snakke om hva som hadde skjedd, noe Kriss heller ikke maste om. Kriss tok hånden hennes, ga henne et betryggende smil og gikk opp mot hotellet.

I rommet satt allerede resten av gjengen. Nina lyste opp og så ut til å ha glemt alt. Så mye hun hadde savnet alle sammen. Kriss dyttet henne opp i sengen hvor alle de andre satt, mens hun begynte å pakke ting vekk. Hun fant frem en flaske champagne og glass til alle sammen. Etter at de hadde tømt to eller tre flasker, hoppet Sara opp, løp rundt etter te lys, ark, kulepenner og et glass. Og kommanderte alle om å sette seg i en ring mens hun tegnet på arket.

De hadde tent lysene i en sirkel rundt dem, og etter Sara’s kommando begynte de å be til sine skytsengler. Nina var spent, Kriss lo med. Lise hadde alltid påstått at hun kunne se ånder, og høre sin egen skytsengel, men ingen andre enn peter hadde trodd henne. Nora var fremdeligs litt skeptisk, men var overbevist at de ikke fantes, ettersom hun fryktet dem så mye. De begynte å spørre om ånden var god. Alle hadde en finger på glasset og skvatt til når det sakte men sikkert begynte å bevege seg mot ja. Sara gispet, sjokkert over at det faktisk funket. Nora var stiv av skrekk. Nina’s øyne lyste av glede, mens Kriss stirret på alles fingre for å sjekke hvem som hadde flyttet på glasset. Lise sto og stirret på en punkt ved siden av Peter, hvor han hadde klaget på at det var blitt så plutselig kaldt. Lise påsto at hennes skytsengel, som forøvrig het Ida, sa at denne ånden var grei. Alle nikket, selv om Kriss var overbevist at noen hadde flyttet på glasset, og tvilte sterkt på noe ”Ida” sa. Etter et par ubetydelige spørsmål, avsluttet Sara. Alle sa farvel, og glasset flyttet seg ned mot ”farvel”. Alle blåste ut lyset sitt, før de ble giret og bablet i vei om hvor kult det hadde vært at glasset hadde bevegd seg. Før de sakte men sikkert sloknet, etter tre nye flasker med vin.
- Maiken Mackoy, Lucas Buller, Mats Buller. (Anine Dorthea Evangelyn & Marìka Gossi Pleug)
Brukerens avatar
Maiken Mackoy
Skytsverge
 
Innlegg: 413
Registrert: 14 Des 2008 13:38


Gå til Respons

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron